Moonz likes...


Home sweet home

Hemma igen! Det var en resa jag sent kommer att glömma. Kroppen känns som om den blivit offer för ett godståg. Hjärnan är mosigare än på länge... men shiiit vad kul jag har haft! tors- pre party delyX (electro fest @ myplace) fred- Västerås caps och 20 års fest med systeryster lörd- DEMENTED!!! (här svek syster) But you rocket my world in the sauna! Söndag- Gammal är bäst... Nyköping fick finbesök och Carl vet var flaskan ska stå! (och att festen inte slutar förens flaskan är tom) jag var motsatsen till tom bör tilläggas!




Om du tar små, små steg så ska jag släppa in dej i min förvirrade värld. Den är vacker och skör men kan få mej att le så därför älskar jag den... men "skruvad" kommer få en ny innebörd för dej!

Walt gör det igen!

Jag vet inte vad det är för människor som gör sånt här... Och så undrar man varför allt är påväg åt fel håll! Jag har alltid sett nalle phu som något rent och oskuldsfullt! Men ack vad fel jag hade... Björnen har ju helt uppenbart problem! http://www.youtube.com/watch?v=CLnADKgurvc&feature=related Och som vanligt så varnas känsliga tittare!

Jag vet...

Jag borde säkert ha kommit över det här nu! Men efter att ha hittat "låten" på spotift så går det helt enkelt inte... Pinky is in my mind to stay!!! Men hur tänkte dom egentligen? -Ahh, Jag har värsta grymma ideén!! -Vad??? Tell, tell, tell!!! -Vi gör en film om Elefanter! -Men vi hade ju med elefanteri djungelboken! -Flygande elefanter!!!! -OOhhh, groovy... Naajs! Rosa elefanter?? -Nej, det måste vara realistiskt! Men vi kanske kan ha en scen med rosa elefanter. -Yeeh! Jag kan se den framför mig. -Swuiit... jag med! -Vi kommer att bli geniförklarade för det här!!! (Denna dialog bygger inte på någon form av sanning! Jag säger inte heller att Walt Disnay och hans medarbetare rökte saker dom inte borde)

t O. neg.

Tiden försvinner snabbt. I ett rum där värmen bränner bort allt gammalt. Mitt hjärta dansar runt i en ring. Jag är helt ovetande om allt i ett land där jag är obetydlig, men ändå en härskare i landet där allt du anser meningslöst betyder allt. Jag åker inatt... till palatset där du vägras inträde. Jag flyter så långsamt i landet där fantasi inte spelar någon roll. Men här är jag en kung ibland kungar, och det ger mig en kick som är här för att stnna... frågar du snällt får du åka med...

and I cry the day...


Han är inte på min sida iaf!

Låt mej dö, snälla! Plåga mej iaf inte såhär... Jag vill bara dö, dö, dö! Känna blodet rinna från handlederna i takt med att ångesten lämnar kroppen. Att livet kan vara så här hemskt, det käns som om allt är ett stort skämt när det som absolut inte fick hända skedde iaf! FAN FAN FAN... VARFÖR??? Måste jag vara jag? kan inte jag få vara någon annan, bara tre ynka dagar i sommar! I dag så vill jag hata...

fisk


Ja tack!

Swedish Fish From Wikipedia, the free encyclopedia Three Swedish Fish: yellow, green, and red. Each has "Swedish" embossed on its side. Salmiak-flavored black Swedish Fish or "salted herring", with the manufacturer's name "Malaco" embossed. Swedish Fish are chewy winegum candies shaped like fish and most commonly and traditionally red, but other colors and flavors are also available. The confection is popular in the United States, but not distinguished as especially notable apart from other varieties of winegums in Sweden. They have been developed with special flavors specifically for the North American market[1] by the Swedish candy producer Malaco which exports products to North America.

rostig spik!

sanna ord kan också vara lögner, lögner kan va sannare än något annat! Jag och min lilla dator har komunikationsproblem! Och inget jag säger eller gör tycks spela någon roll för den. Den väljer helt enkelt att ignorera mig, ofta när jag behöver den som mest... men så är det kanske det ska vara? Jag har återtagit mina älskade knivar idag, har saknat dom som en mamma saknar sitt förlorade barn, men nu är dom hos mej igen... ska ha dom brevid mej inatt när jag sover!(FREAK) Håller på att planera någon form av spektakulär middag, den ska slå omvärlden med förundran... eller det är målet iaf, SIKTA MOT STJÄRNORNA... Se upp i västerås i helgen... THE MOOONZ is comming!

Yeeh!

Man är det man är... och hur gärna man än vill förneka det så rinner det förr eller senare igenom murarna man har byggt upp... Det sipprar ut som ett gift! Det gäller väl bara att hitta ett lagom sunt sätt att leva med det, precis som allt annat...
THE MUSIC IS IN YOU AND IN ME!

Med farten av en flyende komet, kommer jag förr eller senare krocka med något större och mycket hårdare än vad jag själva någonsin kommer bli, och jag är övertyagd om att det är precis vad jag behöver. Stanna titta njuta!

Gladare och mer harmonisk än på länge!!!

skadeglädje, den enda sanna glädjen..

Känner mig sjukt glad... Kan inte sätta fingret på varför, gillar min nya mixer väldigt mycket... Så kul att mixa, även att det säkert låter förjävligt... men det gör inget när det är kul! Psytrance, Goa, Techno, Ambint, Chill, Full on, Synt... You name it I play it! Snart tar jag världen med storm!
Även vansinnigt nöjd med hur det går med Stegeborgsplaneringen... Meny (X) Personal (X) Drinklist (X) Städschema (X) Vinlist (  ) Egenkontroll (  ) Och man är ju inte lite taggad!!!!

((((fEEltHeviBE))))


Imon blir det Lokemix Deluxe!

Att jag älskar dina ögon och jag älskar din röst.
 Jag älskar dina nästan obefintliga bröst.
 Jag älskar när du vaknar och är tjurig och yr.
 I T-shirt och trosor och knullrufsfrisyr.
 Och dina barnsliga stölder av min uppmärksamhet,
 din självdestruktiva generositet, ditt kriminella,
 livsfarliga sätt att köra bil

 och jag älskar din ”Ung och singel tjej i storstan”-stil.
 Att du slänger dig med talesätt och kända citat.
 Att Cola-light och popcorn är din favvo dryck och mat
 och att du svarar på nåt annat när jag frågar hur du mår.
 Jag älskar att du skrattar när du går.

Motsatta till mitt i mellan?

Funderar på vad jag ska göra imorgon??? Den beryktade Perty fyller 16, eller var det 26? Hard to say... hur som helst så ska han och hans dam gå på lokal och äta mysig måltid... och det unnar jag dom, för jag är ju alltid hemma hos dom annars, jag är ju iof en av världens trevligaste, men alla vill väl vara ensamma ibland! hmm... hmm... får se vad det blir! Helgen är ju med lite av ett vacum, Då åker dom till Vetlanda för att introducera damen för familj... he hehee... Men jag ska nog lyckas styra upp något då med... man kan ju alltid fly verkligheten till Alagësia...

Försökte komma på något smart sätt att se in i framtiden... Mina tarotkort verkar ju inte ha "det rätta" i sig, eller är det kanske jag som inte har det??? Att kasta runor verkar ju inte heller vara det rätta knepet... antar att man får fortsätta testa... eller kanske bara ge upp och snällt följa med strömmen och se var den tar mig...

        
¤- --((:P:L:U:R:))-- -¤

Per fyller 26 imon...

-Köpa present?
-Njaa räcker det inte med att jag är extra snäll?
-öhh vad fick du av honom?
-hmm en whiskey för över 500 sek... fast det är ju extra snällt!
-jo men kamma dej, då fatta r du fäl att du måste köpa något du med!
-men vad???

Kollade the watchman på bio igår... Sjukt cool! Vansinnigt bra gjord, och ganska bra handling även att den inte alls var som jag hade tänkt mig!


http://www.houseclubber.com/promo/whitewood_-_march_2009.mp3

Ny mix av mattias för dom som önskar sjunka       
lite djupare i house och electro- träsket............       
Riktigt soft en tisdag morgon som denna! ENJOY



 


Fix on the spot!


Ett nytt sätt att se på det!

En helg av fest... Jaa fest blev det minsan i dagarna tre! Kul att träffa alla, Speciellt syster och den beryktade Karin! Jag kommer upp och våldgästar er snart, och då ska det dansas tills fötterna blöder... GREG GOYLE PÅ DEMENTED!!!! kommer bli bra drag när kluster kör igång kan jag lova!
Jag kan även efter fredagen lägga ennu en titel i men resumé... Vinnare i BKG classic cocktail contest... (Men mia, du får en ny chans att spöa mig igen om några veckor!)
Sjukt kul att få med Joel på restaurangen i sommar... Ett sånt livsfarligt team vi kommer bli på Stegeborg iår!
I morgon är det städning som gäller! slänga alla tomglas och så vidare, får väl se hur det går!

Way up high...

Somewhere over the rainbow Way up high And the dreams that you dreamed of Once in a lullaby ii ii iii Somewhere over the rainbow Blue birds fly And the dreams that you dreamed of Dreams really do come true ooh ooooh Someday I'll wish upon a star Wake up where the clouds are far behind me ee ee eeh Where trouble melts like lemon drops High above the chimney tops thats where you'll find me oh Somewhere over the rainbow bluebirds fly And the dream that you dare to,why, oh why can't I? i iiii

lite beroende... lite...


So above, So below

Det kliar så i mina fingrar. I hela kroppen kryper det runt små saker som gör att jag inte kan sitta still. Ännu mindre konsentrera mig. Att ens drömma om att fokusera på en samlad tanke skulle förmodligen innebära katastrof. Kanske har det att göra med att jag på nytt har fallit in i min "sova 4 timmar per natt räcker" period. Men borde jag inte vara lite töttare då, något som påminner om en zombie. I stället flyger jag runt och flaxar i hela lägenheten som en kollibrie på speed. Är det läge att dra ner på kaffet då?

Har en rosa period nu! med elefanter!


Take what you can and give nothing back

Tricket med att kunna flyga är att kasta sig handlöst mot marken, men misslyckas! Kan då även ett misslyckande vara en framgång?

Ska man göra allt man borde? Eller är det just dom sakerna man inte borde göra? Om man väljer att inte göra något man borde göra, gör man då inte precis det? Fast det kanske man inte vet förens i efterhand! Tur att jag alltid har ett facit så att jag vet villka beslut jag ska undvika att fatta. Synd bara att facit inte alltid stämmer med verkligheten. Är det då logiken man ska förlita sig på eller slumpen? Jag är helt övertygad om att det är båda, Det gäller bara veta hur stor del slump och hur stor del ligik man ska andvända sig av för att nå önskat resultat! Men är det då resultatet som är det viktiga eller är det vägen dit?

SPIN AND FLIP YOUR MIND BEFORE YOU DECIDE SOMETHING IMPORTENT, BECAUSE EVERYTHING HAS TWO SIDES.

Pinky my friend!

http://www.youtube.com/watch?v=6nwNPaYoTY8&feature=related

Känsliga tittare varnas!

Do you know this song?


En vacker ljudbild ljuger aldrig!!!

Jag hatar att jag älskar, men det är så härligt att göra det även om det är helt fel.
~~~~~shit vad jag älskar~~~~~

Jkpg 28/2... Hade jag orkat så hade jag stått kvar där än, njutit av atmosfären och färgerna som svävade på väggarna. Flickan vid min sida dansar lika energiskt som jag. Jag tittar på henne och hon ler. kunde man frysa ett ögonblick och leva i det för resen av livet så vore detta ett sådant ögonblick.
-"Enjoy it while you still can!"
-"I do... and it hurt's so much, but it's considerably!"

RSS 2.0